Actueel

Nominatie FNV Innovatieprijs 2016

Wave International is een van de drie genomineerden voor de FNV Franchise Innovatieprijs 2016. De prijs die een podium biedt voor franchiseformules die een mooie en vernieuwende innovatie hebben ontwikkeld. Een vakjury toetst de innovaties op basis van vooraf gestelde criteria als het hebben van nieuwe ideeën, goederen, diensten of processen.

Wave International is trots op alle innovaties waarmee in 2 jaar tijd een transitie is doorgemaakt van traditioneel kappersbedrijf naar een klantgerichte organisatie. Met het digitale informatieprogramma om de service naar de klant te optimaliseren, het NPS innovation programma, heeft Wave International van haar klanten digitale promotors gemaakt met inmiddels een duidelijke digitale zichtbaarheid.

Concepten als : Cosmo Express – knippen op kantoor; De silent chair – de stille behandeling; Cosmo Touch up– snelle stying in 15 minuten; Team Kappers SMS service – voor het verkorten van de wachttijden, hebben ervoor gezorgd dat door middel van feedback vanuit de klant er sterke en grensverleggende innovaties mogelijk zijn. Lees meer.