FRANCHISEN

Droom jij van een eigen salon?

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen salon en wil je ondernemen, maar niet alleen? Dan is franchisen wellicht iets voor jou! Dan word je begeleid door een ervaren coach en geniet je van een groot aantal voordelen.

 

RoyRoy Eckhart Cosmo Hairstyling Eckhart, franchisenemer Cosmo Hairstyling Amsterdam Tesselschadestraat sinds 2004: “Franchisen is alsof je in een groot team samenwerkt! Voor mij zijn de innovaties van de afgelopen jaren op het gebied van marketing/branding, online, opleidingen en een nieuwe huisstijl van essentieel belang geweest om groei binnen mijn onderneming te realiseren. Mede hierdoor is franchisen voor mij een fantastische keuze geweest!”

 

De voordelen

• Je wordt onderdeel van een unieke en onderscheidende formule met landelijke naamsbekendheid en salons op high traffic locaties.

• Je wordt bijgestaan door een zeer ervaren team. Als franchisegever hebben wij ruim 25 jaar ervaring en begeleiden we ruim 150 succesvolle salons. Ons team bestaat uit jonge, ambitieuze specialisten van binnen en buiten de kappersbranche, die samen een vooruitstrevende visie hebben over de toekomst van de formules.

• Je wordt onderdeel van een financieel gezonde organisatie met veel groei potentie. Wij zijn ervan overtuigd dat je als onderdeel van de formule een sterke concurrentie positie verwerft.

• We bieden intensieve ondersteuning bij de financiering en vastgoed onderhandelingen.

• Onze specialisten op het gebied van personeelszaken, juridische zaken, financiële dienstverlening, administratie, marketing en educatie zijn er om jou te ontlasten. Zo heb jij de tijd en ruimte om te doen waar je goed in bent!

logo_WAVE_university_circle• We bieden de beste opleiding van Nederland; de gerenommeerde Wave University loopt voorop met vaktechniek en trends en heeft verschillende awards en prijzen op haar naam staan. In 2015 kreeg Wave als enige franchiseketen 5 nominaties voor Coiffure Award.

• Wij lopen voorop met technische innovaties en services, met o.a. online booking, sms service, klantreviews en E-learning programma’s.

• Wij hebben uitstekende voorwaarden en inkoopvoordeel bij al onze leveranciers.

Contact

Caroline Duivenvoorden Team Kappers franchiseCaroline Duivenvoorden, franchisenemer van drie Team Kappers salons, sinds 2001: “Als franchisenemer bij Wave International heb ik mijzelf als ondernemer kunnen ontwikkelen in alle aspecten.Ik heb in deze organisatie kunnen groeien op persoonlijk en zakelijk vlak. Ik ben zelfstandig ondernemer en maak gebruik van alle support  en de know how van de franchisegever.”

 

Wie zoeken wij?

Franchisenemers met groot gevoel voor verantwoordelijkheid, ondernemerschap en passie. Maar ook geboren leiders en echte ‘people persons’, die als geen ander een team kunnen aansturen, motiveren en inspireren. Als franchisenemer ben je het visitekaartje van de salon en staat de ervaring van jouw klanten voorop.

 

Welke formule past bij jou?

Bovenstaande principes zijn toepasbaar voor zowel Cosmo Hairstyling als Team Kappers, maar als merk staan deze formules ver uit elkaar. Hieronder schetsen we een beeld.

 

Cosmo Hairstyl_MG_5407ing

Werelds en toonaangevend. Dit zit diep in ons DNA en is het fundament van het merk!

Modebewust en verrassend. Op de hoogte van de trends en altijd nét dat stapje extra doen om iedere klant positief te verrassen, iedere keer weer.

Persoonlijk. Dat is onze meest karakteristieke waarde. Gastvrij, vriendelijk en professioneel.

 

 

13055532_922644551185918_1443503171904526509_nTeam Kappers

Laagdrempelig en kundig. Dat is het fundament van Team Kappers!

Snel en gemakkelijk. Team Kappers is dé kapper voor drukke gezinnen en werkende mannen en vrouwen.

Gezellig. Dat is onze uniciteit. Bij Team Kappers voel je je thuis!

 

Zijn we een match?

Dan delen we de ambitie om de grootste kappersformules van Nederland te worden en willen we samen met jou werken aan de ontwikkeling van jouw eigen salon.

 

Time to make the call!

Ben je geïnteresseerd en wil je de mogelijkheden verder onderzoeken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@wave-international.com.

 

Dit doen we

Afgelopen kwartaal:

Cosmo• Nieuwe website Cosmo Hairstyling. Een visueel aantrekkelijke website zonder concessie te doen aan conversie; met onze nieuwe merkbelofte en een onderscheidend online bookingsysteem. Bestel ook alvast je kopje koffie online. Het Into Cosmo account, het persoonlijk profiel van onze gebruikers biedt nog tal van optimalisatie mogelijkheden.

www.cosmohairstyling.com 

• Nieuwe service Cosmo Touch-up. In 15 minuten perfect gestyled voor €15. Een unieke service die zorgt dat ‘shine all the time’ voor iedereen binnen handbereik is.

• Nieuwe website Team Kappers. Reviews van klanten staan centraal. Naast een fris nieuw design en alle benodigde informatie, worden de ervaringen van klanten gedeeld met de bezoeker. Dit is uniek in de kappersbranche.

www.teamkappers.nl Team

• Review en NPS onderzoek. We weten als geen ander dat positieve reviews de manier is om nieuwe klanten te werven en de vindbaarheid te boosten. Bij beide formules hebben we een “Blije klant” programma geïntroduceerd. We verzamelen op een ludieke wijze reviews na een bezoek aan onze salons. En dat zijn er 20.000 per week.

TROLLEY_SILVER_blue_logo_200dpi

• Cosmo Express; We just rolled in to fix your hair; Top stylisten knippen op kantoor. Inmiddels knippen we bij 20 top bedrijven. 

 

Join the club!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@wave-international.com.